Double Storey Rear Extension, East Bergholt, Suffolk

PROJECT OVERVIEW

At John O’Connell we have recently completed a stunning double storey rear extension for a family home in East Bergholt, Suffolk. Creating an open plan kitchen and living area downstairs, the space is now perfect for hosting and entertaining family and friends throughout the year.

The downstairs living area is centred around a picture perfect, state of the art kitchen, no stone has been unturned in ensuring every detail is perfect for the family. The lighting feature above the kitchen island compliments and brightens the area above additional seating for this family.

With plenty of storage space, this family never needs to worry about hiding any ‘clutter’ whilst entertaining friends in their spacious kitchen, diner and living area.

Aluminium bi-fold doors in the relaxed seating area help to open the space and create the perfect indoor, outdoor space during the warmer months. These doors also act as a staple themselves, allowing an abundance of natural light to flow through this new space.

Along with this downstairs space, we also created additional rooms upstairs along with a new family bathroom, delivering the perfect home for a growing family to enjoy and share with visiting friends and loved ones.

Project In Brief:

  • Double storey rear extension
  • New Kitchen
  • New Bathroom
  • Additional rooms upstairs
  • Spotlight donwnlighting
  • Aluminium bi-fold doors
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *